Halloween parti a 7.a osztályban

Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap délutánján rendeztük meg a halloween partinkat. Nagy örömünkre, volt osztálytársunk, Fülöp Kata is elfogadta a meghívásunkat.

Jocó hozott egy hatalmas tököt, aminek megrajzoltuk az arcát, ahogy előre megbeszéltük, mindenki ejtett rajta egy tollvonást. Míg a csapatok kitöltötték a totót és a keresztrejtvényt, az osztályfőnök kifaragta a tököt. A szervezők szellempapírokat dugtak el a folyosón, amikből minél többet kellett megtalálni. A csapatverseny eredményhirdetése után Bogi egy nagy meglepetést tartogatott számunkra: az elmúlt 2 év emlékeiből készített PPT-t. Meglepetten néztük régi önmagunkat, csodálkoztunk, mennyit változtunk! Jó volt újra átélni a régi élményeket!
Természetesen a szülők most is finom sütikkel és innivalóval gondoskodtak rólunk.

Táncoltunk is egy kicsit, közben izgatottan vártuk, hogy végre besötétedjen....és ekkor kezdődött a borzalmak éjszakája! Kihasználva az iskola udvara adta lehetőségeket, igazi halloween-i bátorságpróbán vettünk részt. Rémisztő szellemhangok, elénk ugró, vagy a "föld alól" előbújó kísértetek övezték az utat, amit mindenkinek egyedül kellett végigjárni. Az osztályfőnök szeretett volna gyáva maradni, de természetesen engedett az osztály rábeszélésének és ő is végig ment az úton...Bogival. Mint minden osztályrendezvényünk, ez is nagyon jól sikerült és emlékezetes marad!

Fotók