Táborozás Gelenauban

Németországban, az Érchegységben található testvértelepülésünk Gelenau. A jó kapcsolatot már sok éve ápolja egymás közt Nagyhegyes és Gelenau önkormányzata. Látogatást is tettünk egymásnál többször. Idén táborozni hívtak bennünket. Felhívásunk a felső tagozatos diákjainknak szól.

2017. július 14 - 23. tart az a táborozás, melyre ezen a héten lehet még jelentkezni. Az utazás szülőket terhelő költsége 32.000.- Ft. Ez magában foglalja az autóbuszos utazást, a szállást, a programokat és az étkezést. Július 14-én, az utazás napján egy budapesti városnézést követően Győrig jutunk el, ott töltjük az éjszakát. Második nap így kipihenten folytatjuk az utunkat Gelenauba. Hazaúton terveink szerint megtekintjük Prágát, és az éjszakát 22-én ismét Győrben töltjük. 23-án érkezünk haza.

Gelenau

Gelenau térkép

A település honlapján www.gelenau.de azt olvashatjuk, hogy Gelenau egy élményfalu. Változatos kikapcsolódási és sportlehetőségekkel várja az idelátogatókat.

Szállás

Gelenauban, egy zárt kemping területén 4 fős faházakban lesz a szállásunk.

táborhely 1
táborhely 2
táborhely 3
táborhely 4
táborhely 5

Étkezés

Vendéglátóink gondoskodnak az étkezésről és a programokról.

Programok

A programjaink egyeztetés alatt vannak. Az látható, hogy a település is több lehetőséget nyújt (kilátótorony, bobpálya, tanösvény, strand, játszóterek, sportpályák, minigolf...) A helyi gyerekekkel lehetőségünk lesz megismerkedni, közös programokon részt venni.

strand 1
strand 2
tanösvény 1
tanösvény 2
tanösvény 3
bobpálya 1
bobpálya 2

Az iskolában kapott jelentkezési lapokat február 17-ig kell leadni az osztályfőnököknek. Felső tagozatos tanulóink jelentkezését várjuk.