Nyári napközi - 4. hét

Ezen a héten is több mint 30 gyerek volt a napköziben. Ők legtöbben mind a 4 héten részesei voltak programjainknak.

Ezen a héten is megtartottuk a már bevált pontozási rendszert, ahol értékeltük a tanulók ebédlői magatartását és az egyénenkénti aktivitásukat. Ezen a héten a legaktívabb tanulók: Bartha Viktória, Balogh Virág és Pintér Tekla.

Kézműves foglalkozások terén újítottunk, ezen a héten volt rajzverseny, gyurma alkotások versenye, és homokból készült növények, állatok megformázása is. Ami új volt még a héten: célbadobó verseny. A gyerekek igényeihez igazodtunk, ezért a szokásos kézi és labdarúgó versenyek sem maradtak el.

Az idő is kegyes volt hozzánk, igaz az esőtől félve a sétánkat Nagyhegyesen lerövidítettük, de ezen kívül semmilyen programot nem töröltünk az időjárás miatt.

Karácsony Béla ezen a héten a nyomozók munkájába avatott be bennünket, többen is segítségére voltak az ujjlenyomat készítésénél.

Kirándulásunk során meglátogattuk Hortobágyon a Madárkórházat, ahol azt hiszem, mindenkinek emlékezetes marad a beszélő Negro holló. De ámulattal figyeltük a különböző madarakat is, és sajnáltuk őket a sérüléseik miatt.

Megkérdeztük a gyerekeket, hogy ők hogyan érezték magukat, mi tetszett nekik a legjobban. Néhány idézet tőlük:

„Nekem az volt a legjobb, amikor kéziztünk, mert itt a nyári napköziben nagyon megszerettem. Tetszett a karkötő készítés is. Azt is szerettem, hogy a tanár nénik mesét olvastak nekünk, mikor pihentünk…”

„Minden tetszett a nyári napköziben!”

„Én nagyon jól éreztem magam mindenkivel!”

„Nekem nagyon tetszett az egész nyári napközi, de tényleg nagyon jól ki lett találva. Az egész nagyon tetszett, köszönjük, hogy jól érezhettük magunkat!”

A héten felügyeltek: Szabóné Molnár Rita, Szabóné Karika Zsuzsa, Haranginé Szabó Tünde

További kellemes nyári szünetet kívánunk mindenkinek!

Fotók

A 4. héten készült fotók ezen a linken elérhetők.