Közelgő eseményeink

Ahogy az már lenni szokott minden tanévben, tavasszal felgyorsulnak az események. A tavaszi szünet után program programot ér. (A családi, iskolai, községi rendezvények sűrűjében vagyunk: Húsvét, Anyák napja, tavaszi sportversenyek, tanulmányi versenyek, 65 éves Nagyhegyes,... )

Csak kapkodjuk a fejünket és mire felocsúdunk, már túl vagyunk a kirándulásokon. Fontos ilyenkor, hogy az események sodrásában ki ne maradjon valami fontos.
A közeljövő eseményeit szedjük most csokorba.

Április 24., hétfő - Vízvizsgálat a kémia szakkörrel

A környezettudatos témahét fenntarthatóságának keretében Szabóné Molnár Rita tanárnővel a szakkörösök vízmintát vizsgálnak és elemeznek.

Április 25., kedd - Rövidített órák

Rövidített órák lesznek. Alsós tanulóink 12:50-ig, felsős tanulóink 13:30-ig lesznek iskolában. Nevelőtestületi és alkalmazotti értekezletek lesznek ezen a délutánon.

A korábban erre a napra tervezett papírgyűjtés egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Április 26., szerda - Diákolimpiai Atlétika Verseny Hajdúszoboszlón

Iskolánk minden korosztálya ezen a napon méri össze a tudását a tankerület atlétáival a hajdúszoboszlói Bocskai pályán. Erről az érintett tanulók külön értesítést kapnak.

A felsősök egészséges táplálkozással kapcsolatos tanórán vesznek részt szintén a környezettudatossági témahét keretében.

A visontai tanulmányi kirándulás időpontja programütközések miatt egy másik időpontra kerül át, melyről később adunk tájékoztatást.

Április 27., csütörtök - A víz, mint éltető erő

Az alsó tagozatos tanulóink ezzel a témával foglalkoznak.

Április 28., péntek - Tanítás nélküli munkanap

Ezen a napon a gyerekek nem jönnek iskolába.