Iskolakóstoló

Szeptemberben iskolát kezdtek?

"Felkészült a gyermek?", "Iskolaérett?", "Kitartó a figyelme?", "Van feladattudata?", "Milyen a kudarctűrő képessége?", "Maradjon még egy évet, mert olyan játékos, vagy most a legfogékonyabb, most van abban a nyitott korban, amikor a befogadó az új információkra". - Hasonló kérdések kavarognak ilyenkor a szülőkben. - Melyik iskola milyen szellemiségben nevel? Milyen rendszerben tanítanak és milyen módszerekkel? Hogyan néz majd ki egy kis elsős hétköznapja? Mire van szüksége a gyermekemnek? Milyen felszereltségű az iskola? Milyen oktatói vannak? Mennyire készíti fel az adott iskola a továbbtanulásra a diákjait? Szerető, elfogadó, kreativitásra ösztönző? Felismeri és támogatja majd a gyermekem képességeit?

Komoly kérdések. Felelős döntésre van szükség. Igaz a mondás: a szülő is elsős lesz, nemcsak a gyermeke. A szülők ott fognak állni az apróság mellett mindenben, és évek alatt, lassan engedik el a kezét, így készítve fel az önálló életre. Az iskola ebben nyújt szakértelemmel, partneri segítő kezet.

Bemutatkozunk

Örömmel értesítünk benneteket, kedves iskolába készülő gyermekek és szülők, hogy 2017. március 8-án, szerdán Iskolakóstolót tartunk a Nagyhegyesi Veres Péter Általános Iskolában.

PROGRAMUNK

08.15-kor várunk benneteket az iskola aulájában.

Az első évfolyam tanulói megmutatják,

  • hogyan tanulnak matematika és magyar órán. (08.25 - 09.10)
  • A bemutató óra után iskolánk intézményvezetője, Kissné Burzuk Mária bemutatja intézményünket és igyekszik választ adni minden olyan kérdésre, mely benneteket foglalkoztat. (09.25 - 10.10)
  • Mindeközben a leendő elsősök játékos foglalkozásokon vesznek részt.

Szeretettel várunk minden érdeklődő szülőt és gyermekét!